Address
304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Work Hours
Monday to Friday: 7AM - 7PM
Weekend: 10AM - 5PM

Medewerkers boeien en binden; hoe doe je dat?

Marc Wichman vertelt in Maart over hoe je personeel kunt boeien en binden aan je bedrijf.

Hoe wordt en blijft de bedrijfstak en je bedrijf aantrekkelijk voor medewerkers? Hoe zorg je als ondernemer ervoor dat je de juiste mensen vindt en behoudt? Dat is de grote uitdaging voor de komende jaren nu de arbeidsmarkt zo krap is.

Het is als bedrijf zaak te zorgen voor voldoende instroom van jongeren en volwassenen zodat je ook in de toekomst over de juiste vakmensen kunt beschikken. De krappe arbeidsmarkt daagt ondernemers uit om zich te onderscheiden op de arbeidsmarkt. Als werkgever bepaal je in grote mate zelf hoe aantrekkelijk je bent om bij te werken.

Dan gaat het niet alleen om salaris, maar ook om opleidingsmogelijkheden en kansen voor de medewerker om zich te ontwikkelen. Daarnaast spelen andere factoren mee zoals een prettige werksfeer, een fijne werkomgeving, goed materieel enzovoorts.

In deze presentatie van Marc Wichman komt o.a. aan bod wat medewerkers vinden in hun werk en hoe je als bedrijf onderscheidend kunt zijn voor (potentiële) medewerkers. Allemaal met praktijkvoorbeelden en concrete instrumenten.

Daarnaast is er ook voldoende ruimte om kennis en ervaring uit te wisselen.

Datum: 14 maart 2023

Tijd: aanvang 19:30 (inloop vanaf 19:00)

Lokatie: schildersvakopleiding Neunen, Spegelt 56 te Neunen

Aanmelden: graag zo spoedig mogelijk via Mail: secretariaat@dusol.nl of Tel: 0492-543444

Volgende bijeenkomst is in April verzorgd door Driessen Verf. Houdt deze nieuws items in de gaten voor meer informatie.