Address
304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Work Hours
Monday to Friday: 7AM - 7PM
Weekend: 10AM - 5PM

wintercursus hout- en marmerimitatie studieclub schilders zuid-oost Brabant scszob

Seizoen 2022-2023 van start

Kom eens kijken op een van onze cursus avonden om een goede indruk te krijgen. Voel je vrij om op woensdag avond tussen 19:00 en 21:30 een kijkje te komen nemen op Spegelt 56, te Neunen.

De eerste avond van seizoen 2022-2023 zit er al weer op. We hebben woensdagavond veel gepraat. We hadden wat bij te praten na een lange lente, zomer en herfst. Maar uiteraard zijn ook de nieuwe uitdagingen besproken. Dit zijn voor dit jaar Lapis Lazulli en rode Iep. Lapis Lazulli spreekt zeer tot de verbeelding met zijn blauwe uitstraling en gouden snippertjes erin. Het kietelt om hier aan te beginnen. Blauw zal de hoofdkleur worden die we dit jaar gaan gebruiken. Maar hoe gaan we het sprankelend en helder blauw houden. We zullen het gedurende het seizoen achter komen.

Mocht je intresse hebben om eens mee te doen, aarzel dan niet en kom eens kijken. Beginners starten met wat basis marmers. Gevorderden kunnen direct met de rest meedoen. Is het iets voor jou? kom eens kijken. We zijn op woensdag avond van 19:00 tot 21:30 aanwezig. De cursus wordt in de praktijkruimte van de schildersopleiding in Neunen gegeven. Adres: Spegelt 56. Heb je vragen dan kun je altijd contact opnemen met ons via het contactformulier.