Address
304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Work Hours
Monday to Friday: 7AM - 7PM
Weekend: 10AM - 5PM

Vakwedstrijd 2023

Gisteren was de vakwedstrijd en schildersdag van StudieClub Schilders in Utrecht. Iedereen was vroeg vertrokken om op tijd aanwezig te kunnen zijn. Voor vandaag stonden een paar leuke demonstraties, een rondgang door het Nimeto gebouw en uiteraard de uitslag van de vakwedstrijd op het programma. Alles was goed verzorgd wat het tot een leuke, gezellige en tevens leerzame dag maakte.

Een groot aantal deelnemers van onze hout- en marmerimitatie cursus hadden aan de vakwedstrijd deelgenomen, en sommigen werden ook genomineerd voor een prijs. Daar bleef het echter niet bij. Mieke van Rosmalen wist bij de categorie marmer voor specialisten de derde prijs binnen te halen. Ze had een zeer fraai paneel van Lapis Lazuli gemaakt met een schitterende afbeelding van een paardenhoofd erin verwerkt.

George van der Wielen wist in de categorie houtimitatie voor specialisten de tweede prijs met een prachtige imitatie van Rode Iep te bemachtigen. George had hiervoor een zeer mooie plaat gemaakt met twee paneellijsten in trompe L’oeil erop.

Er is altijd baas boven baas. Heidi Selten wist George van de eerste plaats af te houden door haar inzending van Rode Iep. Zij had een prachtige plaat van een huilende Wolf voor een volle maan die in burl (wortel) was uitgevoerd.

Genomineerden en uiteraard de winnaars van harte gefeliciteerd met deze knappe prestaties!

Tot slot werd bekend gemaakt wanneer en waar de volgende editie zal zijn. Ook de opdrachten staan intussen op de site van Studieclub Schilders Nederland.