Address
304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Work Hours
Monday to Friday: 7AM - 7PM
Weekend: 10AM - 5PM

Uitnodiging open dag Schildersvakopleiding locatie Nuenen

Momenteel zijn jongeren volop met de vraag bezig welk vak wil hij/zij in de toekomst gaan uitoefenen. Iedereen wordt bedolven met informatiemateriaal over DE opleiding.

Kleuren en verfraaien, dat is het werk van de schilder. Overal waar we deze vakmensen aan de slag zien, wordt het direct al een stuk vrolijker. Onze leefomgeving krijgt kleur en sfeer en daar heeft de schilder toch maar even voor gezorgd!

Het schildersvak biedt een creatieve uitdaging voor mensen die graag met de handen en hun hoofd willen werken. Die niet bang zijn om aan de slag te gaan met gedurfde kleuren en de meest verfijnde technieken. Dit hoeven wij u toch niet uit te leggen!

Het vak leren gaat via werkend leren (BBL-opleiding – 4 dagen praktijk en 1 dag theorie)  

Schildersvakopleiding locatie Nuenen, waarin een 100-tal leerbedrijven samenwerken, kan daarin een belang­rijke rol spelen. Om te laten zien welke rol dat is, organi­seert Schildersvakopleiding, locatie Nuenen, op zondag 12 november aanstaande een open dag in de PraktijkLeerWerkplaats. Daar willen wij jongeren kennis laten maken met een stuk praktische invulling van de opleiding tot vakman/vakvrouw schilder.

Van 10.00 uur tot 15.00 uur is iedereen van harte welkom om de smaak van het vak te komen proeven.

De PraktijkLeerWerkplaats ligt aan de Spegelt 56 te Nuenen (industrieterrein Berkenbos). Meer informatie https://onderhoudnlopleidingen.nl/nuenen/.

Zij hopen vele jongeren te mogen ontmoeten.